Privatkund

Homestylingkonsultation

Ska du sälja en bostad så är det till stor hjälp att ta in oss för en konsultation. Vi ger dig konkreta tips på hur ni ska presentera bostaden inför fotografering och visning.  

1995 kr

Inredningskonsultation 

För er som behöver hjälp med att hitta den röda tråden eller tips på hur ni ska få till de där sista detaljerna för att få till rätt känsla i bostaden. 

1995 kr

Inredningspaket


Enligt offert

Fotostyling 

Under en fotostyling kommer vi innan fotografering och sätter alla detaljer inför fotograferingen.  

3450 kr

Kompletterande styling

En kompletterande styling är riktat till er som behöver komplettera bostaden med allt ifrån mindre detaljer som kuddar, lampor och vaser till  enstaka mindre möbler. Här utgår vi från kundens egna möbler och adderar det som behövs för att lyfta bostaden på bästa sätt.

Pris från 6995 kronor. Enligt offert, beroende på omfattning.

Från 6995 kr


Full homestaging/homestyling

Full möblering och styling av bostad.


Pris från 12995 kronor. Enligt offert beroende på omfattning.

Från 12995 kr

Företagskund

Priserna är inkl moms. 

Homestylingkonsultaion 

Är du mäklare och anser att kunden behöver hjälp med att framhäva bostaden på bästa sätt, så är en konsultation den enklaste vägen för att lyfta en bostad.

1995 kr

Inredningskonsultation

För er som vill ha tips och ideér för att skapa en inspirerande arbetsplats.

1995 kr

Inredningspaket

Vi kan hjälpa er med allt från möbelinköp, inredningskonsultation vid mindre renoveringar, eller helt nya inredningskoncept

Det är viktigt, både för så väl kunder som anställda, att vistas i en inspirerande, välplanerad och trivsam miljö. Vi hjälper er att följa med nuvarande trender både vad gäller design och funktion för att hitta nya kreativa lösningar som stärker ert varumärke och lyfter trivseln och effektiviteten på er arbetsplats.

Pris: Enligt offert