Homestyling & homestaging

- Det är lätt att bli hemmablind

Att ta in en stylist inför visning och bostadsförsäljning, eller att ta hjälp av en inredare när man själv har slut på ideér blir allt vanligare. Många mäklare tipsar sina kunder om att ta in en stylist då det är vårt jobb som stylister att ta fram bostadens fulla potential. Vi arbetar med att få till så stor dragningskraft som möjligt för potentiella målgrupper och köpare.

Vill ni bara ha en konsultation så är det till stor hjälp för er som säljare då ni får handfasta tips på hur ni ska presentera er bostad på bästa sätt. 

När det kommer till homestyling inför försäljning så finns det olika paket för er som kunder att välja på utifrån vilket typ av hjälp ni behöver. Alltifrån konsultation till full homestyling.


Konsultation

Enklaste och billigaste vägen för att skapa intresse

Vid en konsultation besöker vi er bostad under några timmar och går igenom alla de rum som ska fotograferas. Ni får slutligen en lista med handfasta och konkreta tips på vad ni kan göra för att rummen ska presenteras med full potential. En konsultation förbereder er för att få till detaljerna i bostaden, samt tips på vad som bör förberedas inför fotografering och visning. Med en stylingkonsultation får ni även en checklista som ni sedan själv kan använda er av innan fotografering.


Fotostyling

En fotostyling är  att föredra när ni ska sälja en bostad och vill ha den sista hjälpen på traven för att få till detaljerna i bostaden. 

En fotostyling inleds med att ni som kunder får en checklista med åtgärder som ni själva färdigställer innan vi kommer till bostaden för styling.

Slutligen stylar vi och sätter alla detaljer inför fotograferingen för att bostaden ska presenteras på bästa möjliga sätt. Vi stannar kvar under hela fotograferingen och vid behov har vi med oss eventuell rekvisita som efter fotografering plockas bort.


Kompletterande styling

En kompletterande styling är riktat till er som behöver komplettera bostaden med allt ifrån mindre detaljer som kuddar, lampor och vaser till möbler. Här utgår vi från kundens egna möbler och adderar det som behövs för att lyfta bostaden på bästa sätt. 

Pris: Från 6995 kr. Enligt offert, beroende på omfattning.

Full homestyling

En full homestyling innebär att bostaden är tom och behöver full möblering och homestyling. I detta paket stylar vi hela bostaden och alla dess rum. Beroende på hur bostaden ser ut och vad ni som säljare har för önskemål arbetar vi fram en stil och stylar för att bostaden ska rikta sig mot specifik målgrupp och öka intresset hos potentiella köpare. En homestyling är vanligt vid dödsbon, när ni som köpare redan har flyttat ur eller om det nuvarande möblemanget inte passar in i bostaden.

Pris från 12995 kr. Enligt offert, beroende på omfattning

Osäker på vilken tjänst du behöver?